Alles over retourneren

Hier vind je de meest gestelde vragen over bestellingen retour sturen bij PadelAmigos. Wil je een nieuwe retour aanmelden? Gebruik dan ons online RETOURPORTAAL of download hier ons modelformulier voor herroepingen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of WhatsApp ons gerust, we helpen je graag!
.

Snel hulp nodig?

Als je een vraag hebt die direct beantwoord dient te worden, stuur ons dan een bericht via WhatsApp of bel ons op +31 73 234 0405.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00u.

Veelgestelde vragen over retourneren

Stap 1: Stop de producten die je wilt terugsturen in dezelfde doos als je van ons hebt ontvangen en plak deze goed af.
Stap 2: Meld je retour aan in ons retourportaal. Na het aanmelden van je retour kun je kiezen om een retourlabel af te drukken of een digitale retourcode te ontvangen.
Stap 3: Vervolgens kun je het pakket bij een PostNL of DHL punt afgeven en word je per mail op de hoogte gehouden over de status van je retour.

Je product(en) retourneren kan tot 30 dagen na ontvangst gratis.

Zeker! In het retourportaal kun je aangeven dat je het product wilt ruilen. We ruilen het product dan kosteloos voor je om!

Binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling kun je gebruikt maken van je herroepingsrecht. Bij voorkeur doe je dit via het online retourportaal.
Je kunt kiezen om je product gratis te ruilen of om je geld terug te laten storten. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Bijvoorbeeld: haal je padelracket uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar ga er niet mee spelen en verwijder de folie en kaartjes niet.

Je hebt 30 dagen na ontvangst van je bestelling de tijd om gebruik te maken van je herroepingsrecht. Nadat je je herroepingsrecht kenbaar hebt gemaakt dien je vervolgens binnen 14 het pakket af te geven bij een PostNL- of DHL punt.

Wij hebben (nog) geen winkel. Het is daarom helaas niet mogelijk om je product in een winkel te retourneren of te ruilen.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

PostNL en DHL bieden beide de optie om met een digitale code je pakket retour te sturen. We vinden het daarom zonde voor het milieu om los een retourlabel bij elke bestelling toe te voegen. Zeker omdat deze in 90% van de gevallen niet gebruikt wordt. Efficiënt en verantwoord dus :)!

Jouw vraag niet kunnen vinden? Neem contact op