Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen worden niet voor niks veel gesteld. Werk aan de winkel dus om onze website nóg duidelijker te maken voor jou als bezoeker. Mocht je toch een vraag hebben, dan hopen we je via deze pagina te helpen om het antwoord snel te vinden. We hebben de veelgestelde vragen gecategoriseerd per onderwerp. Hopelijk helpt dit bij het vinden van het antwoord op je vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan even op onze Klantenservicepagina of Mail of WhatsApp ons gerust, we helpen je graag!
.

Snel hulp nodig?

Als je een vraag hebt die direct beantwoord dient te worden, stuur ons dan een bericht via WhatsApp of bel ons op 073 234 0405.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00u.

Veelgestelde vragen per onderwerp

Kijk voor alle veelgestelde vragen rondom bestellen op Alles over bestellen.

Kijk voor alle veelgestelde vragen rondom betalen op Alles over betalen.

Kijk voor alle veelgestelde vragen rondom bezorgen op Alles over bezorgen.

Kijk voor alle veelgestelde vragen rondom garantie, klachten en geschillen op Alles over garantie, klachten en geschillen.

Kijk voor alle veelgestelde vragen rondom retourneren op Alles over retourneren.

Alles over het gebruik van cookies vind je in ons Cookiestatement.

Je bekijkt onze algemene voorwaarden eenvoudig via de Algemene voorwaarden.

Wij vinden de privacy van onze amigos uiteraard erg belangrijk. We zijn dan misschien wel vrienden, maar gunnen je uiteraard ook jouw privacy. Wil je weten hoe wij omgaan met jouw privacy? Bekijk dan ons Privacy Statement.

Heb je genoeg van onze e-mails? Dat vinden we uiteraard heel erg jammer. Desalniettemin moet uitschrijven natuurlijk een fluitje van een cent zijn. Dat kan eenvoudig via de link onderaan de e-mails die je van ons ontvangt. Informatieve e-mails waarin we je bijvoorbeeld informeren over een geplaatste bestelling blijf je wel van ons ontvangen. Mocht je na het uitschrijven toch een ongewenste e-mail ontvangen, neem dan even contact met ons op, dan kijken we even wat er precies mis gaat.

Laagdrempelig contact en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Wil je weten op welke manieren wij te bereiken zijn? Bekijk dan onze Contact pagina.

Jouw vraag niet kunnen vinden? Neem contact op